EVELINE - BIO HYALURON 4D KONCENTROVANA POSVETLJUJUĆA KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU SPF 8 15ML

Cena(sa PDV-om): 677.00rsd

Ova krema savršeno ispunjava izražajne linije bora, a takođe smanjuje senku oko očiju i nadutost. Intenzivno hidrira, momentalno jača i izglađuje kožu.

HIJALURONSKA KISELINA + MATIČNE ĆELIJE BILJAKA
Hijaluronska kiselina je prirodno sadržana u koži, ali njena prisutnost se tokom starenja smanjuje i pojavljuju se bore. Čvrstina i rastegljivost se pogoršavaju. Kreme iz Bio Hijaluron serije sadrže optimalnu dozu hijaluronske kiseline, stvarajući na površini kože zateznu mikro-mrežu koja pokriva kožu posebnim zateznim polimerima, čime se smanjuju svi simptomi iscrpljenosti.
Matične ćelije biljaka prirodno dobijenih iz Švajcarske jabuke intenzivno se koriste u kozmetologiji za poboljšanje vitalnosti i dugovečnosti. Stimuliše prirodne procese regeneracije, snabdeva neophodnom energijom. Poboljšava bio-strukturu kože. Prevazilazi slobodne radikale, štiti od oksidativnog stresa.

EFEKTI:

-Spektakularno smanjenje bora
-Trostruka doza hijaluronske kiseline i izuzetna kombinacija čestica u 3 veličine obezbeđuju efekat inovatinvog podmlađivanja i delovanja na površini kao i dubinski u koži
-Momentalno popunjavanje izražajnih linija
-Radikalno smanjenje dubokih bora
-Intenzivnu vlažnost kože i čvrstinu

Barkod: 5907609336200

Proizvedeno u EU

MOŽDA ĆE VAS I OVO ZANIMATI