DERMEDIC - HYDRAIN3 HIALURO noćna krema protiv bora 55g

Smanjuje pojavu bora, povećava čvrstoću i daje koži elastičnost -Xpertmoist kompleks fotopolimera u formi molekularno inkapsuliranog glikoproteina dobijenog iz morskog dna ima izvanredna svojstva koja povećavaju vlažnost i elastičnost kože. Stimuliše proliferaciju keratocita i formiranje fibroblasta koji jačaju kožu. Pored toga, on podstiče sintezu elastina i kolagena, poboljšavajući čvrstoću kože. Nakon 30 dana neprekidne upotrebe, koža se regeneriše i bore postaju manje izražene.
Utiče na podmlađivanje, ishranu i poboljšanje celokupnog stanja kože - Vitamin E sa dodatnom dozom Tokoferola (uključujući beta-Tokoferol, gama-Tokoferol i delta-Tokoferol) koji se dobija iz arganovog ulja štiti kožu od starenja. Nezasićene masne kiseline Omega-3, Omega-6, Omega-9 obnavljaju kožu bez sjaja, ubrzavajući noćne procese regeneracije.
Pojačani sistem za hidrataciju kože - hijaluronska kiselina 5% u kombinaciji sa koncentrisanim arganovim uljem omogućuje vidljivo i dugotrajno poboljšanje vlažnosti kože već 15 minuta nakon nanošenja kreme. Arganovo ulje jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i formira zaštitni film na površini kože radi sprečavanja transepidermalnog gubitka vode.
PREPORUČUJE SE ZA: noćnu negu protiv starenja za suvu, veoma suvu i dehidriranu kožu.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: nanesite tanak sloj kreme na lice, vrat i dekolte, ostavite da se upije. HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM

Barkod: 5906739783274

Proizvedeno u EU


Cena: 1,260.00rsd

Sa popustom: 819.00rsd

SLIČNI PROIZVODI