DERMEDIC - HYDRAIN3 HIALURO dnevna krema protiv bora 55g

Štiti kožu od slobodnih radikala i inhibira melanogenezu - morske alge, bogate mineralima, lipidima i vitaminima, poboljšavaju nivo hidratacije kože i stimulišu metabolizam, čime se podstiče obnavljanje ćelija kože.
Integrisan zaštitni sistem protiv starenja baziran na hidrataciji kože - Hijaluronska kiselina zadržava vlagu u epidermisu i stimuliše sintezu kolagena koji formira vlakna i smanjuje broj i dubinu linija i statičnih bora. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini u kombinaciji sa maslinovim uljem, krema ima izuzetan, dugotrajan efekat hidratacije.
Štiti kožu od negativnih efekata sunčevog zračenja - kompleks mineralnih i fizičkih filtera SPF 15 pruža zaštitu od foto-starenja kože.
Čini kožu elastičnijom i zadržava vlagu u epidermisu - maslinovo ulje održava optimalnu hidrataciju kornealnog sloja kože. Pomaže u kontroli TEWL-a (transepidermalni gubitak vode) i održava potrebnu vlažnost i ravnotežu lipida u epidermisu.
PREPORUČUJE SE ZA: dnevnu negu protiv starenja za suvu, veoma suvu i dehidriranu kožu.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: nanesite ravnomeran sloj kreme na lice, vrat i dekolte i ostavite da se upije. HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM

Barkod: 5906739783250

Proizvedeno u EU


Cena: 1,260.00rsd

Na rasprodaji: 819.00rsd

Proizvod trenutno nije dostupan

SLIČNI PROIZVODI