DERMEDIC - ANGIO PREVENTI NANO VIT A hranljiva dnevna krema za jačanje kože SPF 20

Hranjiva krema pruža intenzivnu regeneraciju i zaštitu, jača osetljivu kožu sklonu rozacei sa tendencijom ka preteranoj aktivnosti, pojavi pauk vena i eritemu.
Smanjuje i sprečava postojeće crvenilo i oticanje - Neutrazen ™ neuropeptid smanjuje epidermalnu hiperaktivnost i proširenje kapilara. U kombinaciji sa alantoinom, smiruje iritacije i smanjuje crvenilo. Hrani i hidrira kožu, vraćajući joj zdrav izgled - Kokosovo ulje, bogato masnim kiselinama i mineralima, u kombinaciji sa vitaminom A, E i C, poboljšava stanje epidermalnih ćelija, omekšava epidermis i obezbeđuje intenzivnu hidrataciju. Štaviše, oni ulepšavaju kožu i ujednačavaju njen ton. Štiti kožu od pregrevanja - Phisavie deluje protiv pregrevanja kože usled izlaganja infracrvenom zračenju i reguliše reakciju kože na temperaturu.
Olakšava regeneraciju epidermisa, povećava gipkost kože i usporava proces starenja - Vitamin A zatvoren u nanosomima dostiže dublje slojeve epidermisa. Značajno poboljšava gipkost i hidrataciju, neutralizuje slobodne radikale i olakšava obnavljanje ćelija kože.
1. Nema masnog filma na koži
2. Sadrži UVA, UVB SPF 20 + IR(infracrveni zraci) filtere
3. Nekomedogen
PREPORUČUJE SE ZA: svakodnevnu negu osetljive kože sklone rozacei i kuperozi.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: nanesite ravnomeran sloj proizvoda na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea i ostavite dok se ne upije.
HIPOALERGEN / KLINIČKI TESTIRAN

Barkod: 5901643174798

Proizvedeno u EU


Cena(sa PDV-om): 1,236.00rsd

Na rasprodaji: 791.00rsd

Proizvod trenutno nije dostupan

SLIČNI PROIZVODI