DERMEDIC - OILAGE noćna krema za obnavljanje kože 50g

Intenzivno regeneriše kožu tokom perimenopauzalnog perioda, vraća joj čvrstoću i elastičnost i otklanja znakove umora. Sprečava spoljašnje i unutrašnje uzroke starenja - Reforcyl®, koji je kompleks jiaogulana, ekstrakta Cistus incanus i L-glutamina, aktivira sintezu kolagena i obnavlja koheziju barijernog sloja kože.
Podržava antioksidativni sistem zaštite kože i štiti ga od slobodnih radikala.
Vidno poboljšava stanje kože u perimenopauzalnom dobu - inovativni TriOleum kompleks, u kojem se sojini izoflavoni kombinuju sa večernjom jagorčevinom, avokadom i sojinim uljima, vidljivo pomlađuju i regenerišu kožu.
Poboljšava karakteristike kao što su hidratacija, gustina, elastičnost, čvrstoća i glatkoća. Smanjuje i izglađuje bore 14% za 28 dana*.
Usporava starenje kože - Vitamini A, E i D prirodnog porekla zajedno s fitohormonima pojačavaju međustanične veze u koži. Hrani kožu i povećava sposobnost zadržavanja vode. Sprečavaju oksidaciju ćelijskih lipida i neutrališu slobodne radikale.
1. Ispravlja i podiže oval lica
2. Smanjuje dubinu i dužinu bora
3. Formula za sprečavanje zagađenja
PREPORUČUJE SE ZA: noćnu nega osetljive kožu lica, vrata i dekoltea sa vidljivim znacima starenja (mimičke, gravitacione i strukturne bore).
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite ravnomeran sloj na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Ostavite da se apsorbuje.
KLINIČKI TESTIRANO

Barkod: 5901643174545

Proizvedeno u EU


Cena: 2,472.00rsd

Sa popustom: 1,607.00rsd

SLIČNI PROIZVODI