DERMEDIC - CAPILARTE serum za rast kose 150ml

CAPILARTE serum - tretman koji stimuliše rast dlake je specijalistički proizvod za kožu glave, sa dokazanom in vivo * efikasnošću, namenjen je ljudima koji pate od periodičnih ili hroničnih simptoma gubitka kose različitih etiologija. Znatno inhibira prekomerni gubitak kose i stimuliše proces njenog ponovnog rasta.
* Klinička istraživanja koja je sproveo nezavisni istraživački institut pod nadzorom dermatologa. Nanošenje šampona: jednom dnevno tri meseca uz istovremenu upotrebu CAPILARTE šampona - tretman rasta i regeneracije kose. Rezultati: Izlaganje folikula kose CAPILARTE serumu rezultirali su rastom kose od 121% **
** BIOGENED Institut za istraživanje i razvoj je sproveo sopstvenu studiju Formula sadrži pažljivo odabrane aktivne sastojke: Prokapil, Pilotantum kompleks, kofein i sok breze, koji omogućuju trostruku efikasnost seruma: - Inhibira proizvodnju dihidrotestosterona (DHT) - hormona koji je odgovoran za skraćivanje faze rasta kose, minijaturizaciju folikula dlake i, kao rezultat, gubitak kose.
- Poboljšava mikrocirkulaciju kože glave koja snabdeva folikule kose dovoljnom količinom kiseonika, neophodnih vitamina i hranljivih materija. Folikuli su dobro nahranjeni i njihova biološka aktivnost je stimulisana i produžena.
- Štiti i obnavlja ćelije folikula dlake i poboljšava njihovu vitalnost ubrzavajući rast korena. Serum podstiče rast nove kose, usporava procese starenja i produžava fazu anagene (rasta).
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite malu količinu seruma na suvu ili vlažnu kosu, odmah nakon pranja. Nežno i pažljivo umasirajte serum u kožu i ostavite da se apsorbuje. Ne ispirati. Za najbolje rezultate koristite svakodnevno 3 meseca. Nakon 3 meseca lečenja preporučuje se da se napravi jednomesečna pauza. Da bi se sačuvali efekti u ovom periodu, preporučuje se da koristite CAPILARTE šampon za jačanje koji sprečava gubitak kose. Serum je namenjen za lokalnu primenu na koži. U slučaju dodira sa očima isperite vodom.
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM
KLINIČKI I TRIHOLOŠKI TESTIRAN

Barkod: 5901643174255

Proizvedeno u EU


Cena: 1,560.00rsd

Sa popustom: 998.00rsd

SLIČNI PROIZVODI