DERMEDIC - CAPILARTE šampon za rast kose 300ml

CAPILARTE šampon - tretman za rast dlake i stimulaciju rasta preporučuje se osobama koje pate od prekomernog gubitka kose različitih etiologija uključujući uslovljenost genetskim ili hormonalnim uzrocima. Takođe, namenjen je osobama kod kojih usled terapije lekovima, sklonosti stresu i opštoj slabosti organizma dolazi do privremenog ili trajnog gubitka kose. Specijalna formula sa dokazanom in vivo* efikasnošću aktivira i jača ćelije folikula dlake i intenzivira rast kose. Šampon nežno čisti kosu i kožu glave bez narušavanja fiziološke ravnoteže mikrobioma.
Rezultat: Vidljivo smanjenje gubitka kose i stimulacija rasta nove, zdrave kose, 110% više dlake na ispitivanom području kože glave nakon 3 meseca tretmana * * Klinička istraživanja koja je sproveo nezavisni istraživački institut pod nadzorom dermatologa. Nanošenje šampona: jednom dnevno tri meseca uz istovremenu upotrebu CAPILARTE seruma.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Sipajte malu količinu šampona na ruke, a zatim na vlažnu kožu glave. Nežno i pažljivo masirajte glavu da biste uklonili svu prljavštinu i očistili pristup folikulima kose. Ostavite na koži i kosi najmanje 2 minuta. Dobro isprati. Nakon 3 meseca korišćenja preporučuje se pauza mesec dana. Da bi se sačuvao efekat, preporučuje se da se za to vreme koristi CAPILARTE šampon za jačanje kose koji će sprečiti opadanje kose. U slučaju kontakta sa očima isprati ih vodom. Visoka efikasnost ** 96% Stimulacija novog rasta kose 90% Povećan volumen i gustina kose ** Studija Biogened Instituta za istraživanje i razvoj. Samoprocena 50 polaznika koji svakodnevno koriste šampon tokom 3 meseca.
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM
KLINIČKI I TRIHOLOŠKI TESTIRANO

Barkod: 5901643174194

Proizvedeno u EU


Cena: 1,416.00rsd

Sa popustom: 920.00rsd

SLIČNI PROIZVODI