DERMEDIC - HYDRAIN3 HIALURO izuzetno hidrirajuća krema za lice 50g

Izuzetno hidrirajuća krema za lice pruža olakšanje suvoj koži i do 48 sati nakon nanošenja. Inovativna formula sa efikasnim hidratantnim sastojcima obezbeđuje optimalan nivo epidermalne hidratacije.
AqualareTM kompleks obnavlja rezerve vode u koži i smanjuje gubitak transepidermalne vode (TEWL). Krema-gel HIDRAIN3 HIALURO jača i regeneriše kožu pružajući joj minerale i vitamine. Kao rezultat koža dobija blistav i zdrav izgled. Hijaluronska kiselina formira zaštitnu barijeru koja štiti epidermis od atmosferskih zagađivača i slobodnih radikala.
Osnovna hidratantna nega kože sa HIDRAIN3 HIALURO kremom vidljivo poboljšava stanje kože već nakon nedelju dana upotrebe. Lagana formula omogućava odličnu apsorpciju, što ga čini idealnim za upotrebu ispod šminke.
1.Neposredno olakšanje za kožu
2. Lagana formula
3. Klinički dokazan ultra-hidratantni efekat koji traje i do 48 sati
Preporučuje se za: kožu kojoj je potrebna hidratacija,uključujući i kožu sklonu pojavi akni i medicinski tretiranu kožu.
Uputstvo za upotrebu: nanesite ravnomeran sloj kreme na lice, vrat i dekolte i ostavite da se upije. HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM

Barkod: 5901643172718

Proizvedeno u EU


Cena: 1,260.00rsd

Sa popustom: 819.00rsd

SLIČNI PROIZVODI