DERMEDIC - TOLERANS hidratantna dnevna krema 55g

Smiruje nadraženu i crvenu kožu, dok efikasno smanjuje preosetljivost - proizvod sadrži Neutrazen™, aktivno sredstvo sa višestrukim efektima, koji odmah umiruju kožu i smanjuje njenu osetljivost na unutrašnje i spoljašnje nadražaje. Takođe vraća ravnotežu netolerantnoj koži.
Podstiče regeneraciju lipidne barijere jačajući zaštitu kože - Ši buter i Phytosqualan®  pokazuju sličnost sa epidermalnim lipidima pojačavajući njihova zaštitna svojstva. Efikasno stimulišu regeneraciju ćelija kože i zatvaraju međućelijski cement u koži, sprečavajući njegovo oštećenje.
Štiti kožu od dehidratacije i isušivanja - kombinacija sinergičnih hidratantnih sastojaka - glicerina, Dub Diol-a i Sensiva® S.C. - koji zbog svojih higroskopnih svojstava prodiru u kožu i održavaju hidrataciju. Oni sprečavaju prekomerni transepidermalni gubitak vode (TEWL), obezbeđujući intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju.
Formula se zasniva na optimalnoj količini pažljivo odabranih sastojaka bez iritansa, koji umanjuju rizik od alergijske reakcije i osiguravaju maksimalnu sigurnost i toleranciju proizvoda.
1. Bez mirisa
2. Umiruje iritaciju i smanjuje crvenilo
3. Štiti kožu od preteranog isušivanja
PREPORUČUJE SE ZA: dnevnu negu osetljive kože sklone iritaciji koja ne podnosi uobičajne proizvode za negu kože. Takođe se preporučuje za upotrebu posle dermatoloških i kozmetičkih tretmana. Idealna kao podloga za šminku.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite ujutru na očišćenu kožu lica, nežno umasirajte i ostavite da se upije.
KLINIČKI TESTIRAN
DERMATOLOŠKI ISPITAN
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM

Barkod: 5901643171834

Proizvedeno u EU


Cena: 1,140.00rsd

Sa popustom: 741.00rsd

Proizvod trenutno nije dostupan

SLIČNI PROIZVODI