DERMEDIC - TOLERANS umirujuća krema protiv bora 55g

Efikasno ublažava nadraženu i crvenu kožu, dok istovremeno smanjuje preosetljivost - Neutrazen™, multifunkcionalni aktivni sastojak sadržan u kremi, pruža trenutno olakšanje. Smanjuje osetljivost kože na unutrašnje i spoljašnje nadražaje i vraća ravnotežu preosetljivoj koži. Alantoin i brezina voda smanjuju iritaciju i crvenilo kože dok stimulišu deobu ćelija, čime se podstiče regeneracija epidermisa.
Regeneriše kožu u dubljim slojevima, usporavajući procese starenja - Ekstrakt soje sadrži fitoestrogene koji promovišu biosintezu kolagena, jačaju kožu i poboljšavaju njenu elastičnost. Pruža snažan antioksidativni efekat, štiteći epidermalne lipide od slobodnih radikala. Osim toga, ekstrakt žen-šena, bogat aminokiselinama, vitaminima i mineralima, stimuliše regeneraciju kože i obnavlja njenu fiziološku ravnotežu. Zbog svojstava glicerina, bademovog ulja i kompleksa vitamina Oxynex® K, krema hidrira kožu i smanjuje osećaj peckanja preosetljive kože. Formula se zasniva na optimalnoj količini pažljivo odabranih sastojaka bez iritansa, koji umanjuju rizik od alergijske reakcije i obezbeđuje sigurnost i maksimalnu toleranciju proizvoda.
1. Bez boja i mirisa
2. Smanjuje hiperaktivnost kože
3. Stimuliše prirodnu odbranu kože
PREPORUČUJE SE ZA: svakodnevnu negu protiv bora kod preosetljive i nadražene kože, kao i za kožu koja ne podnosi tradicionalne proizvode za negu.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite ravnomeran sloj kreme na očišćenu kožu, nežno masirajte i ostavite da se upije. Preporučuje se kao dnevna i noćna nega.
KLINIČKI TESTIRAN
DERMATOLOŠKI ISPITAN
HIPOALERGEN SA TERMALNOM VODOM

Barkod: 5901643171773

Proizvedeno u EU


Cena: 1,140.00rsd

Sa popustom: 741.00rsd

SLIČNI PROIZVODI