Ekozmetika

NAČIN PORUČIVANJA

...

PLAĆANJE I ISPORUKA NARUČENIH PROIZVODA

Postoji nekoliko načina na koji se poručeni proizvodi mogu isporučiti i platiti. Nakon izvršene porudžbine na Vašu mail adresu će stići automatska poruka sa detaljima porudžbine i ukupnim iznosom računa. Svaku našu pošiljku prati i račun.

Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Gotovinski prilikom preuzimanja pošiljke
2. Bezgotovinskom uplatom na navedeni žiro-račun u bilo kojoj pošti ili banci

1.Ukoliko se odlučite na gotovinski način plaćanja, prilikom preuzimanja pošiljke kurir DExpress-a će Vam uz robu ispostaviti i iznos za uplatu, tako da kuriru plaćate iznos koji je naveden.
2.Bezgotovinsku uplatu možete izvršiti na žiro-račun: 265-1100310004446-97.

Isporuka robe je kurirskom službom DExpress. Rok isporuke je 72h, na adresi koju ste naveli u porudžbini. Molimo Vas da sve napomene u vezi isporuke robe, navedete u polje NAPOMENA, prilikom unosa ličnih podataka. Ukoliko vrednost poručene robe iznosi više od 2.000,00 dinara, isporuka je besplatna. POSTUPAK ZA PRAVNA LICA Nakon izvršene porudžbine, na Vašu mail adresu će stići profaktura. Po prijemu uplate, roba će biti poslata kurirskom službom.
Za sve nejasnoće i pitanja u vezi robe ili porudžbine, možete nas kontaktirati!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U skladu sa dobrim poslovnim običajima, nužno je da prikupimo osnovne podatke o kupcima, a sve u cilju pružanja bolje i kvalitetnije usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Trade express, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.