DERMEDIC - EMOLIENT LINUM bogata krema za telo 225g

LINUM EMOLIENT formula za duboku ishranu tela - proizvod za negu tela sa više sastojaka koji podmazuju i hidriraju kožu CicalinumTM je patentirani inovativni kompleks sa klinički dokazanom efikasnošću. Kompleks je razvijen na bazi tehnološki najnaprednijih sastojaka. Obnavlja fiziološku ravnotežu mikrobioma kože i umiruje 6 simptoma atopične kože: pruritus, iritaciju, napetost, suvoću, crvenilo i hrapavost. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji glicerina i aktivnih sastojaka lipida, koji su kompatibilni sa strukturom epidermalnih ćelija, formula za telo vraća optimalnu ravnotežu međućelijskih lipida. Pored toga, obnavlja ispravnu kohezivnost epidermalne hidrolipidne barijere, efikasno popravljajući slojeve barijera koji štite od spoljašnjih nadražaja. Formula za telo efikasno sprečava širenje mikroorganizama ili alergena kroz epidermis, čime se sprečavaju upale i iritacije kože. Vitamin E i kakao buter, sadržani u proizvodu, umiruju upalu i regenerišu mikroflore koje su često prisutne na veoma suvoj i atopično osetljivoj koži.
Proizvod smanjuje transepidermalni gubitak vode (TEWL) i intenzivno podmazuje kožu. Obnavlja i hrani epidermis osiguravajući njegovo pravilno funkcionisanje. Ublažava simptome suve kože i atopijskog dermatitisa, kao i rizike od recidiva.
PREPORUČUJE SE ZA: intenzivnu hidrataciju hronično suve i atopične kože, pogodna i u slučaju ekcema, psorijaze ili pruritusa.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Naneti tanak sloj kreme ravnomerno na kožu, ostaviti da se upije. Pogodan je i kao posebna nega za ruke, noge, laktove, clanke ili kolena.
KLINIČKI TESTIRAN

Barkod: 5901643175344

Proizvedeno u EU


Cena: 756.00rsd

Sa popustom: 491.00rsd

SLIČNI PROIZVODI