DERMEDIC - OILAGE hranljiva dnevna krema 50g

Specijalistička nega kože u perimenopauzalnom periodu obnavlja karakteristične osobine mlade kože kao što su: elastičnost, kohezija, hidratacija i glatkoća. Poboljšava elastičnost kože, izglađuje bore i hidrira - očišćeni peptidi lista artičoke zajedno sa vitaminima A, E i D prirodnog porekla stimulišu sintezu kolagena i smanjuju razgradnju matrice kože.
Oni normalizuju rast keratinocita i čine strukturu kože kondenzovanijom. Kao rezultat, kožno tkivo vraća svoju elastičnost, ton i pravilnu hidrataciju, konture lice postaju mekše a lice zategnuto. Smanjuje i izglađuje bore za 11,3% * Obezbeđuje termoregulaciju kože - inteligentna CoolPoint formula hladi preterano zagrejanu kožu i štiti je od povećanja temperature tokom menopauzalnih vrućina. Regenerisana i pravilno hidrirana koža sa kondenzovanom strukturom kolagena i elastinskih vlakana postaje otpornija na temperaturne fluktuacije.
Formula protiv zagađenja stimuliše zaštitnu funkciju epidermisa - inovativni TriOleum kompleks, u kome se sojini izoflavoni kombinuju sa večernjom jagorčevinom, avokadom i sojinim uljima, sadrži nezasićene masne kiseline i niacinamid koji dopunjuju nedostatak lipidne barijere i stimulišu proizvodnju ceramida. Formula štiti kožu od uticaja klimatizacije i spoljašnjeg okruženja, uključujući prodiranje čestica u strukturu kože.
1. Ispravlja i podiže lice
2. Smanjuje bore
3. Formula protiv zagađenja
PREPORUČUJE SE ZA: dnevnu negu osetljive kože lica, vrata i dekoltea sa vidljivim znacima starenja (mimičke, gravitacione i strukturne bore).
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Nanesite ravnomeran sloj na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Ostavite da se apsorbuje.
KLINIČKI TESTIRANO

Barkod: 5901643174521

Proizvedeno u: Proizvedeno u EU


Cena: 2,472.00rsd

Sa popustom: 1,607.00rsd

SLIČNI PROIZVODI