NASLOVNA mala kuća kozmetike
faceboookPLAĆANJE I ISPORUKA NARUČENIH PROIZVODA

Postoji nekoliko načina na koji se poručeni proizvodi mogu isporučiti i platiti. Nakon izvršene porudžbine na Vašu mail adresu će stići automatska poruka sa detaljima porudžbine i ukupnim iznosom računa. Svaku našu pošiljku prati i račun.

Plaćanje možete izvršiti na dva načina:
1. Gotovinski prilikom preuzimanja pošiljke
2. Bezgotovinskom uplatom na navedeni žiro-račun u bilo kojoj pošti ili banci

1.Ukoliko se odlučite na gotovinski način plaćanja, prilikom preuzimanja pošiljke kurir City Express-a će Vam uz robu ispostaviti i iznos za uplatu, tako da kuriru plaćate iznos koji je naveden.

2.Bezgotovinsku uplatu možete izvršiti na žiro-račun:
265-1780310000779-35.

Isporuka robe je moguća na dva načina:
1. Lično preuzimanje
2. Isporuka kurirskom službom City Express

1.Ukoliko ne želite da snosite troškove isporuke, robu možete pruzeti i lično na adresi navedenoj na KONTAKT STRANICI (ul.Vojvode Stepe 183 – Voždovac). Ukoliko robu plaćate bezgotovinski, potrebno je poneti dokaz o uplati. Ako je u pitanju gotovinsko plaćanje, potrebno je samo poručiti robu na ovoj internet stranici kako bi iskoristili popust za kupovinu robe preko interneta.

2.Rok isporuke je 72h, na adresi koju ste naveli u porudžbini. Molimo Vas da sve napomene u vezi isporuke robe, navedete u polje NAPOMENA, prilikom unosa ličnih podataka.

Ukoliko vrednost poručene robe iznosi više od 3.000,00 dinara, isporuka je besplatna.

POSTUPAK ZA PRAVNA LICA
Nakon izvršene porudžbine, na Vašu mail adresu će stići profaktura. Po prijemu uplate, roba će biti poslata kurirskom službom, ili je možete lično preuzeti na adresi navedenoj na KONTAKT STRANICI.

Za sve nejasnoće i pitanja u vezi robe ili porudžbine, možete nas kontaktirati!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI
U skladu sa dobrim poslovnim običajima, nužno je da prikupimo osnovne podatke o kupcima, a sve u cilju pružanja bolje i kvalitetnije usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Neroli bg, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.